Recepten

Recepten

Verse en met zorg geteelde groenten zijn niet alleen gezonder, ze zijn ook lekkerder. Dat geldt voor de groenten die als salade gegeten worden maar zeker ook voor bijvoorbeeld onze spinazie, die meestal gekookt wordt. Vraag het de chefs; de basis van goed koken zijn goede, verse producten en die levert Green Specialties dagelijks. De zorg die wij in de grondbewerking, teelt, oogst, in het wassen en in het verpakken steken, proeven duizenden in Europa dagelijks op hun bord. Wij blijven groentetelers en –verpakkers en zijn zeker geen sterrenkoks. Daarom verwijzen we hier naar goede en verrassende recepten elders, waarin onze producten verwerkt worden. Proef hoe heerlijk vers is.

Eet smakelijk!

 

Spinazie

Aardappelschotel met kaasnotenkorst

Plaatpizza met spinazie en twee soorten kaas

Pasta pesto met spekjes en spinazie

Salade van spinazie met zoete aardappel

 

Rucola

Rucolasalade met oesterzwammen

Gegrilde ui met rucola, roquefort, kaas en peer

Pasta pesto met rucola

Pastaspaghetti met rucola en krokante ham

 

Babyleaf

Lieropse Landcress soep

Salade Nicoise

Italiaanse salade met champignons

Herfstnicoise met champignons

Geitenkaassalade

Curly Kale soep met courgette

 

Veldsla

Veldsla met champignons

Asperge/veldsla salade met sesamdressing

Avocadosalade met quesadillas

Salade met parmezaanse kaas en balsamicoazijn

 

Wortelen

Gesmoorde shiitakes met groenten

Wortel met kerrie en rozijnen

Romige wortelsoep

Exotische Wortelsoep

Proef hoe lekker vers is