Recepten
Verse en met zorg geteelde groenten zijn niet alleen gezonder, ze zijn ook lekkerder. Dat geldt voor de groenten die als salade gegeten worden maar zeker ook voor bijvoorbeeld onze spinazie, die meestal gekookt wordt. Vraag het de chefs; de basis van goed koken zijn goede, verse producten en die levert Green Specialties dagelijks. De zorg die wij in de grondbewerking, teelt, oogst, in het wassen en in het verpakken steken, proeven duizenden in Europa dagelijks op hun bord. Wij blijven groentetelers en –verpakkers en zijn zeker geen sterrenkoks. Daarom verwijzen we hier naar goede en verrassende recepten elders, waarin onze producten verwerkt worden. Proef hoe heerlijk vers is.
Eet smakelijk!
Spinazie
Aardappelschotel met kaasnotenkorst
Plaatpizza met spinazie en twee soorten kaas
Pasta pesto met spekjes en spinazie
Salade van spinazie met zoete aardappel
Rucola
Rucolasalade met oesterzwammen
Gegrilde ui met rucola, roquefort, kaas en peer
Pastaspaghetti met rucola en krokante ham
Babyleaf
Italiaanse salade met champignons
Veldsla
Asperge/veldsla salade met sesamdressing
Salade met parmezaanse kaas en balsamicoazijn
Wortelen