Pasta pesto met rucola
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
INGREDIËNTEN
1 bakje Sun Kissed Tomatoes (150 g)
300 g fusilli (pasta, zak 500 g)
2 el olijfolie
2 uien, gesnipperd
1 schaal gerookte kipreepjes (200 g)
1 zakje pesto mild pasta saus Grand‘Italia (150 g)
1 zak rucola (75 g)
BEREIDEN
Zet de tuinerwten op met ca. 1 1/2 liter kokend water en kook 5 min. Voeg de fusilli toe en kook in de tijd volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de uien 3 min. Voeg de gerookte kipreepjes toe en roerbak 2 min. Roer de pastasaus erdoor. Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg aan de kipreepjes toe. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.
Tip: Strooi er geraspte (Parmezaanse) kaas over.