Gegrilde ui met rucola, roquefort, kaas en peer

Gegrilde ui met rucola, roquefort, kaas en peer

Diner voor 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten
2 zoete  uien 
75 g blauwader kaas 
olie voor bestrijken 
30 g  rucola 
2 bolletjes  gember 
1  peer 

Bereidingswijze
Laat de  grill heet worden (225°C). Pel de  uien. Halveer ze en laat hierbij de steelaanzet heel.  Kook de  uien ca. 3 minuten. Verkruimel de kaas. Haal de rokken van de  ui los en zet ze als schuitjes in een ovenvaste schaal. Bestrijk ze met wat olie. Vul de schuitjes met de kaas.  Grill de gevulde schuitjes 6 minuten en laat ze daarna iets afkoelen. Verdeel intussen de  rucola over de borden. Snij de  gember in plakjes. Schil de  peer en steek er met de meloenbolletjessteker balletjes uit en leg ze met de plakjes  gember op de  rucola. Zet er de gegrilde schuitjes  ui op en serveer direct.