Avocadosalade met quesadillas
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 min
INGREDIËNTEN
1 schaal avocado eetrijp (per 2 verpakt)
1 zakje guacamole seasoningmix (20 g)
4 tomaten, in halve plakken
1 zakje veldsla (75 g)
1 rode ui, in dunne halve ringen
1 pakje wraptortilla's (320 g, 8 stuks)
200 g kaas jong belegen 50+, geraspt
BEREIDEN
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de guacamole met 1 avocado en de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking van de mix. Snijd de tweede avocado in blokjes en meng deze met de tomaten, de veldsla en de ui. Bestrijk 4 tortilla's met een dun laagje guacamole en verdeel de kaas erover. Leg op elke een tweede tortilla. Leg ze, per 2 tegelijk, op een bakplaat en bak ze in de hete oven 8 minuten. Snijd de quesadillas met een scherp mes in vieren en verdeel deze over de 4 borden. Schep de avocadosalade erbij. Geef de rest van de guacamole apart erbij.